Cursussen

Cursus setup en informatie

1 normale cursus
Momenteel is onze Chinese school geopend op elke zaterdag, wij hebben klassen voor kleine kinderen, school kinderen, volwassenen en ouders.
Met aanhoudende  houding om Chinees te leren, zullen onze studenten leren en meer bedreven worden in het Chinees, ongeacht culturele achtergrond en land.

Voor de volwassen klasse kunnen wij Chinese lesgeven op  nodige niveau, zodat ze met succes verschillende niveau van HSK Chinese bekwaamheid te kunnen bereiken en passeren.

Wij kunnen hulp bieden en begeleiding geven in de studie. Ons doel is om te zorgen voor dat volwassenen leden naar het volgende niveau van HSK Chinese taalvaardigheid toets te bevorderen voor elk jaar die zij bij ons school meelopen in het leren van Chinees.


2 Priveles en tutor
Wij kunnen privelessen geven per specifieke aanvraag: afhankelijk van leeftijd en huidige kennis van de Chinese taal.
De privelessen kunnen worden gegeven op wekelijkse basis of in de zomer- of wintervakantieseizoenen. Het is ook mogelijk om intensievere lessen aan te vragen zodat in een kortere tijd meer stof behandeld wordt.

Bijvoorbeeld: een van onze studenten, Bert, is een Erasmus-student, hij nam al Chinese les tijdens zijn studie, maar voordat hij naar de Nederlandse ambassade in China ging voor een stage, nam hij contact met ons op en hoopte op intensievere trainingen voor zijn mondelinge communicatievaardigheden. We ontwierpen een 20 uurs-cursus voor hem in blokken van telkens twee uren en hebben hiermee Bert tevreden en goed aansluitend bij zijn behoeften kunnen helpen.

Momenteel heeft onze school meerdere privedocenten van een hoog kaliber en hun studenten komen van over de hele wereld. De meeste van de studenten wonen in Den Haag en omgeving. De studenten hebben een leeftijd van tussen de 4 en de 82 jaar, sommigen willen lessen krijgen op een meer intensieve, hoogfrequente wijze, anderen willen Chinees op een meer geleidelijke manier leren. Sommige zijn Chinees aan het leren vanwege werkgerelateerde zaken, anderen om beter met familieleden te kunnen communiceren. En er zijn ook mensen die Chinees aan het leren zijn omdat zij gefascineerd zijn door de Chinese cultuur!

Wat uw wensen ook zijn, gelieve ons te contacteren.


3 Speciale eis klassen
Bijvoorbeeld, in 2010, 4 middelbare scholieren kwamen naar onze school, zij hebben vroeger zaterdags lessen gevolgd bij andere Chinees school voor meer dan tien jaar, zij zijn verhuisden en zij willen naar onze school en wilden gaan voor een hoger HSK bekwaamheids niveau. We ontwierpen speciaal lesmaterialen voor hen en na maanden van zaterdag lessen, elk van hen bereikten HSK bekwaamheids niveau 5 (niveau 5 betekent dat ze in staat zijn om lessen te volgen bij de Chinese universiteiten). Dus, wat ook je hoopt te bereiken en leren, wij zullen ons best doen om u te helpen, om jou vooruit te helpen en aan uw wensen te voldoen


4

We zijn van plan om wekelijks lessen te toevoegen, bijvoorbeeld op elke woensdag middag 13:00-16:30, neem contact met ons op als u geïnteresseerd voelt, het is mogelijk dat we een nieuwe locatie voor woensdags lessen opzetten

 

Lestijden

Soort klas

 

Leeftijdkategorie

Tijd op zaterdag

Lesgeld voor  boeken en  materialen voor een semester (5 maanden)

Kleine kinderen

4 - 6  jaar

11:00—14:30

125+25 Euro

Kinderen

6 - 18 jaar

11:00—14:30

125+25 Euro

Jongeren

18+ students

11:00-12:30 of 13:00-14:30

180 Euro (boeken en materiaal-kosten niet inbegrepen)

 Volwassenen  ouders

 Geen leeftijdslimiet

11:00-12:30 of 13:00-14:30

225 Euro (boeken en materiaal- kosten niet inbegrepen)

 

 

 

 

Prive-lessen en speciale lessen hebben een apart tarief. Neem contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken

 

Adres van de school

Shri Vishnu School

Abraham van Beyerenstraat 56

2525  TH  Den Haag

 

Lestijden op zaterdag

11:00—14:30 (4—18 jaar)

11:00—12:30 of 13:00—14:30 (boven 18 jaar)

Elk jaar zijn er 7 vrije dagen. Voor de data verwijzen we u naar de gemeentelijke lijst van officiële vacantiedagen voor de lagere scholen in Den Haag.

Bovendien zijn er voor onze school de volgende speciale dagen:

De openingsdag is op de eerste zaterdag van september. Er is een speciale dag op zaterdag twee weken voor het einde van juni.

De laatste schooldag van het jaar is de laatste zaterdag van juni.

 

Inschrijven

1. Via het downloaden van ons registratieformulier

2. Persoonlijk in onze school