De door onze studenten in diverse tournamenten gewonnen prijzen in de periode 2004 – 2012.

De door onze studenten gewonnen medailles in wedstrijden in de periode 2004 – 2013

Grote wedstrijden:

1. In de zomer van 2008 hebben Hans Liu (刘汉斯) en Juseff Liu (刘思域) de Nederlandse ploeg vertegenwoordigd in de eerste “Han Yu Qiao” wereldwedstrijd voor leerlingen van middelbare scholen. Er waren 87 deelnemers uit 24 landen. Hans Liu won de derde prijs (uitgebreid) en een beurs voor een half jaar studie in China inclusief een retourvliegreis.

2. In maart 2010 heeft de studente Yang Guo (郭洋) meegedaan aan de 11de Wereldopstelwedstrijd voor Chinese studenten. Haar bijdrage, “De Egyptische Wilde Gans – het kleine zevende kind” kreeg de eerste prijs.

3. De HSK-examens

In mei 2010 hebben twaalf studenten het Chinese HSK-examen met basis t/m hoog niveau afgelegd. Van hen zijn negen geslaagd!

In de herfst van 2010 hebben twaalf studenten een HSK-voorexamen Chinees afgelegd op niveau 2. Vier van hen bereikten niveau A in de kategorie lezen en verstaan van gesproken Chinees.

In juni 2011 hebben vier studenten zich in onze school ingeschreven om Chinees te studeren om een HSK-examen met een hoog niveau af te kunnen leggen. Alle vier zijn na een paar maanden studie geslaagd voor niveau 5 van het HSK-examen. Aan dat examen deden vier andere studenten mee waarvan een slaagde voor niveau 4 en een andere voor niveau 3.

In juni 2012 is een student geslaagd voor niveau 4 van het HSK-examen na in 2011 te zijn gezakt voor dat examen.

Andere wedstrijden:

1. In april 2010 hebben Guo Yang (郭洋) en Wang RuoMeng (王若萌) de voortreffelijkheidsprijs gewonnen in de Nederlands – Chinese culturele kenniscompetitie.

2. In de herfst van 2005 heeft Zhu Lan ting (朱兰亭) de derde prijs gewonnen in de jeugdkategorie van de eerste Mandarijndeclamatiewedstrijd in Nederland.

3,In december 2009 heeft de zes jaar oude Zhang Xinyue (张馨月) de derde plaats gehaald in de kinderkategorie van de derde Mandarijndeclamatiewedstrijd in Nederland.

4. In april 2013 heeft Autul, een Franse student, de uitnemendheidsprijs gewonnen in de niet-Chinese kategorie van de vijfde Mandarijndeclamatiewedstrijd in Nederland.

5.

6.